Kippen:

“Stichting Anhart” gelooft in landbouw als manier om mensen in armoede te helpen om een eigen bestaan op te bouwen. Wij van “True Grasses” geloven in het bouwen van een zelfvoorzienende school die in de toekomst niet langer van sponsors afhankelijk zal zijn. Een voorbeeld is de schoolboerderij die zowel leerlingen als werknemers van de school voorziet van voedsel. Een team uit Canada heeft de school en de boerderij bezocht en heeft de bouw van een kippenren gesponsord. Hiermee kan de school meer kippen houden en daarmee eieren, vlees en inkomen genereren. Het kippenhok kan 1000 kippen herbergen met aan één zijde een opslag voor het voer en de eieren en een standaard kamer voor de boerderijmanager.

Leerlingtoiletten en sceptische tank:

Het dak is inmiddels op de het toiletgebouw gelegd en goede lokale toiletten zijn geplaatst. Ook is de sceptische tank ingegraven en zijn de toiletten erop aangesloten. Nu hoeven de kinderen niet langer naar het administratiegebouw te lopen maar kunnen ze meteen achter de lokalen naar het toilet. Weer een mijlpaal bereikt.


Cookies maken het makkelijker voor ons om u van dienst te kunnen zijn. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.