Hierbij een vriendelijke doch urgente oproep. De school in Kisarawe heeft dringend geld nodig voor de afronding van de registratie van de school. Het eind is in zicht en het enige wat in de weg zit om dit te realiseren is geld om dit werk te voorzien.

Wij konden starten met de eerste studenten op voorwaarde dat wij dit jaar de registratie in orde kunnen maken. De contacten tussen het lokale schoolbestuur en de landelijke overheid verliepen goed en de registratie zou binnenkort geregeld moeten worden. Daarvoor zal de school nog een aantal wettelijke aanpassingen moeten realiseren. Nu is het tijd voor de lokale leiding om de school te bezoeken voor de laatste inschrijvingsronde en zoeken wij naar financiering voor het papierwerk, transport, kleine aanpassingen aan de toiletten en een certificaat dat het water van onze bron veilig is.

Anders ziet het er zomber uit, waarin oa. wij studenten moeten wegsturen, leraren naar ander werk zullen uitkijken en nog meer consequenties voor de school en het werk daar.

Wilt u helpen het woord rond te delen, en heeft u het op het hart wat te geven, dank u wel, namens de gemeenschap rondom de school in Kisarawe ... Wilt u meer informatie, stuur ons een berichtje en wij zullen u meer uitleg geven. Bedankt namens de stichting, de studenten, ouders, leraren, lokale gemeenschap en onszelf!

Voor de school registratie hebben we een crowdfundingpagina opgestart, deze vind je hier.


Cookies maken het makkelijker voor ons om u van dienst te kunnen zijn. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.