Na maanden van hard werken hebben we niet alleen de school kunnen starten, maar zijn in maart ook eindelijk de schoolwinkel en de kantine geopend! Er moet nog hard aan gewerkt worden, maar de eerste artikelen zijn verkocht en we hopen uit te breiden met meer goederen die niet in het dorp verkocht worden, en met producten van de school en uit de moestuin.

Ook in de schoolkantine/café konden we de eerste ontbijt en theetjes verkopen, vergezeld van diverse lokale snacks en etenswaren. Ook dit hopen we in de nabije toekomst uit te breiden en we anticiperen nu al op de behoefte aan een tweede kok om te helpen met koken voor zowel de studenten als de klanten.

Voorlopig hebben deze twee inkomstenprojecten al geholpen met het betalen van school administratie kosten, zoals drukwerk, wat brandstof en communicatie en we zijn dankbaar voor de start in het helpen betalen van de dagelijkse kosten van de school.


Cookies maken het makkelijker voor ons om u van dienst te kunnen zijn. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.