Er zijn verschillende manieren om het werk van True Grasses actief te ondersteunen. Bijvoorbeeld door het promoten van onze stichting en het werk wat we doen, of misschien wilt u wel een sponsoractie organiseren voor True Grasses. We denken graag met u mee!

 

Manieren om te sponsoren en geld in te zamelen

Alle projecten van TG worden slechts mogelijk gemaakt door een aantal vrijgevige mensen, die het werk ondersteunen. We zijn continu op zoek naar meer mensen die met ons mee willen doen, of het nou structureel of eenmalig is, voor een specifiek doel of in het algemeen. Het kan ook zijn dat u ons op een andere manier wilt ondersteunen en een sponsoractie een goed idee vindt, op deze manier kunt u bijdragen, wat een impact zal hebben op de projecten, maar vooral op de mensen zelf.

TG is internationaal geregistreerd bij Indiegogo we hebben al één project opgestart die u meer bekendheid kunt geven, of bedenk zelf een actie en voeg die toe aan Indiegogo om zo geld in te zamelen via het internet. In Nederland is TG geregistreerd bij Geef.nl.

Hoe meer mensen over TG horen, hoe meer kans op giften, hoe meer mensen geholpen kunnen worden.

Geld inzamelen saai?

Sponsoracties en geld inzamelen kan ook ontzettend leuk zijn, omdat u doet wat u leuk vindt en waar u goed in bent, doe met ons mee! Neem ook gerust contact met ons op om uw ideeën met ons te delen, als u graag wilt helpen en goede ideeën heeft, maar het u ontbreekt aan tijd of de middelen om ze zelf ten uitvoer te brengen.  Wij geloven in samenwerken, en dat kan op deze manier ook!


Cookies maken het makkelijker voor ons om u van dienst te kunnen zijn. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.